Over Flan Caramel

Joris
Joris
Christof
Christof
Peter
Peter
Leen
Leen
Visual Storyteller

leen@flancaramel.be

Onze aanpak

 

Vanuit Flan Caramel starten we steeds met een persoonlijk gesprek bij de klant. Daarin bespreken we hoe we je idee of boodschap zo krachtig mogelijk kunnen overbrengen. Of je nu je product wilt uitleggen, een publiek wilt sensibiliseren of leads wilt binnen halen. Naargelang het gekozen recept, werken we een juiste look & feel uit en starten we met een beknopt scenario. Hierbij houden we rekening met een juiste bepaling van de boodschap en doelgroep.

Het script draaien we door de machine van de visual storyteller, die als geen ander weet hoe je tekst moet vertalen naar de juiste beelden. Dit resultaat gieten we vervolgens in het storyboard die we die de tekst vertaalt naar beelden en plaatst in het storyboard.
Eénmaal het script, de look en feel en het storyboard is bepaald, kan Flan Caramel effectief beginnen met de uitwerking van de animatie of de motion design. Ten aanzien van de vorige stappen, vraagt de motion design het meeste werk. Tijdens dit proces zal er ook gewerkt worden met de passende voice-over, die vanuit de studio wordt ingesproken.

Afwerken doen we met de nodige geluidseffecten (Audio Design) en waar nodig correcties toe te voegen. Hierna is het van essentieel belang dat je video zo veel mogelijk wordt bekeken. Daarom biedt Flan Caramel ook advies aan op vlak van video marketing, hoe je filmpje zo veel mogelijk mensen kan bereiken.

Bekijk onze projectenContacteer ons

We put things in motion

Offerte aanvragen