Ons team

Voor elke klant gaan we op maat te werk, om tot het beste resultaat te komen.

Vanuit de Flan Caramel starten we steeds met een persoonlijk gesprek bij de klant. Daarin bespreken we hoe onze diensten op maat worden aangeboden en vanuit welke stijl en scenario we starten. Daarbij is een duidelijke bepaling van de boodschap en doelgroep heel belangrijk.

Hierna gaat het animatieteam aan de slag om het storyboard te ontwerpen. Wanneer dat volledig is uitgewerkt, wordt het filmpje samen met de klant overlopen. Vervolgens starten we met grafisch design, waarbij vormen en figuren worden uitgewerkt. Éénmaal dit de goeie richting uit gaat, brengen we de animatie tot leven via de motion design.

Afwerken doen we met de nodige geluidseffecten (Audio Design) en waar nodig correcties toe te voegen. Hierna is het van essentieel belang dat je video zo veel mogelijk wordt bekeken. Daarom biedt Flan Caramel ook advies aan op vlak van video marketing, hoe je filmpje zo veel mogelijk mensen kan bereiken. Hierbij werk Flan Caramel ook samen met Filmfirma. (http://www.filmfirma.be)

Wie zijn wij

Flan Caramel is opgericht door de broers Joris en Simon. De één actief uit de filmwereld, de andere met wat meer zakelijke aanleg. Vanuit Flan Caramel kijken we dan ook vanuit 2 standpunten naar een animatie. Enerzijds moet animatie creatief uitgedacht zijn, met een origineel look. Anderzijds moet de boodschap ook effectief overkomen bij de doelgroep. Beide uitgangspunten die van cruciaal belang zijn voor het slagen van je video animatie.

To the point

Met animatie ben je veel sneller to the point, en trek je onmiddellijk de aandacht van je klant.

Explain

Animatie maakt het mogelijk om je boodschap helderder over te brengen, zodat de kijker sneller mee is met wat je bedoeld.

Unieke stijl

We gaan op maat te werk, en zorgen ervoor dat je animatie een unieke look en feel heeft.

LAAT ONS VAN START GAAN

09 258 14 28 / info@flancaramel.be

Contacteer ons

Vraag een vrijblijvende offerte!

09 258 14 28 | info@flancaramel.be