Agfa-Gevaert

Agfa-Gevaert, een toonaangevend bedrijf in beeldverwerking en druktechnologie, heeft zich ingezet om een innovatieve oplossing te ontwikkelen voor het printen op leer. Hun oplossing, genaamd Alussa, is een geavanceerde technologie die de manier waarop prints op echt leer worden gemaakt transformeert.

Wat is Alussa?

Alussa is een geavanceerde leerprintoplossing die gebruik maakt van UV-inkjettechnologie. Deze technologie maakt het mogelijk om unieke en verbluffende prints op echt leer te maken, met een hoge duurzaamheid en visuele impact.

Waarom kiest Agfa-Gevaert voor een explainervideo?

Een explainer-video over Alussa helpt Agfa-Gevaert bij het verduidelijken van de technologie, het promoten van de voordelen, het opleiden van interne en externe belanghebbenden, en het vergroten van de merkbekendheid en klantbetrokkenheid. Door de complexe technologie op een begrijpelijke en visueel aantrekkelijke manier te presenteren, kan Agfa-Gevaert de markt beter bereiken en de voordelen van Alussa effectief communiceren.

Voordelen van een explainervideo

  • Helderheid: Legt complexe ideeën en technologieën eenvoudig en visueel uit, waardoor het makkelijker is om de informatie te begrijpen.
  • Aandacht: Trek de aandacht van je publiek met aantrekkelijke visuals en beknopte inhoud, wat de betrokkenheid verhoogt.
  • Onthoudbaarheid: Maakt informatie makkelijker te onthouden door visuele en auditieve elementen te combineren.
  • Verspreiding: Kan eenvoudig worden gedeeld via sociale media, websites en e-mail, waardoor een breed publiek wordt bereikt.
  • Educatie: Biedt een effectief middel om klanten en medewerkers op te leiden over producten, diensten of processen.
  • Conversie: Kan de besluitvorming beïnvloeden en de conversie verhogen door duidelijk de voordelen en unieke kenmerken van een product of dienst te presenteren.